Introductie

Biedt nieuwe uitdagingen het hoofd

Het steeds evoluerende economische landschap stelt de binnenvaart steeds opnieuw op de proef met nieuwe uitdagingen. Het moet sneller, goedkoper en meer betrouwbaar. Klanten zijn veeleisender dan ooit.

 

De VeMaSys software suite is een pionier die zakelijke kennis en technische innovatie combineert om onze gebruikers in staat stellen om aan de eisen van de klanten tegemoet te komen en om deze zelfs te kunnen overtreffen. Alle processen zijn modulair opgebouwd tot een samenhangend en gelaagd model met een efficiënte en vloeiende gebruikers ervaring. Elke stap binnen de VeMaSys proces management tool is op maat van onze doelgroep gemaakt. Daar waar de kapitein de meest recente traject informatie in real-time ter beschikking heeft, onderhoudsstatus en logboekupdates kan inzien; ontvangt de bemanning werkopdrachten en gedetailleerde instructies over onderhoudstaken. Dit terwijl de reders of coöperaties die meerdere vaartuigen exploiteren, rechtstreeks real-time rapporten over alle activiteiten van de vloot, de staat van onderhoud, en zelfs het rendement ontvangen.

Behalve het feit, dat VeMaSys al snel een essentiële en onmisbare aanwinst voor de bemanning en management zal zijn, biedt VeMaSys ook een grote toegevoegde waarde aan de klant die nauwkeurige real-time informatie over de status van zijn vracht ontvangt. Eigenlijk vergelijkbaar met een vanzelfsprekend DHL transport, maakt VeMaSys software de complexe processen en protocollen van de binnenvaart eenvoudige en vooral transparant voor de klant.

Wanneer een reisstatus verandert, zal de klant automatisch op de hoogte worden gebracht aan de hand van standaard mails, verstuurt vanuit het systeem. Elke mededeling kan eenvoudig aangepast worden, in- of uitgeschakeld worden naar eigen wens

 

Binnenvaart speelt een belangrijke rol voor het vervoer van goederen in Europa, wordt gekenmerkt door de betrouwbaarheid, de lage impact op het milieu en zijn belangrijkste capaciteit voor de toegenomen transport volumes.

VeMaSys bevat een schat aan kennis, gewonnen uit andere sectoren en industrieën die sterk zijn geëvolueerd gedurende het economische veranderende landschap. Vandaag is deze kennis beschikbaar gemaakt voor de binnenvaart, door middel van een duidelijke, gebruiksvriendelijke online software suite die dag-tot-dag-efficiëntie ten goede zal komen. Het verhoogde niveau van algemene proces maturiteit zal direct en indirect leiden tot een verbeterde klantentevredenheid en een industriële uitstraling van Uw onderneming.

In aanvulling op de technische expertise, hebben de ingenieurs en architecten van VeMaSys een diepgaande sectorale kennis en begrijpen als geen ander de behoeften van het bedrijfsleven en de bijzonderheden van de binnenvaartsector. Dit alles geeft een boost aan de productiviteit alsook aan de ‘ver-professionalisering’ van de sector in het algemeen. Alle systemen, procedures en interfaces zijn ontworpen met de operationele realiteit in het achterhoofd, gechallenged en gedreven door de behoeften en eisen van de klanten en de industrie.

 

 

Het begin van een nieuw tijdperk voor de binnenvaart.

Testimonials

Tony Ameryckx - CEO

 

“Het is zowel verrijkend en inspirerend als uitdagend en voldoening schenkend om mee aan de wieg te staan van het nieuwe binnenvaart management systeem. Ons team is enorm gemotiveerd om samen met deze industrie het verschil te kunnen maken.”

Tamara Poppe - Ondernemende vrouw op MS Avanium

 

 

"VeMaSys zou mijn administratief werk sterk verminderen, met simpelweg een paar muisklikken. Zo kan ik meer tijd spenderen aan huishoudelijke en familiale taken. "

Downloads

Copyright Brayton Global - VEMASYS © All Rights Reserved